Svyla įranga įjungus apipūtimą Max režimu

4 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
Jurkis
Jurkis portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 11 mėnesių
Joined: 2016-08-31 08:12
Svyla įranga įjungus apipūtimą Max režimu

Sveiki
Turiu bjaurų gedimą.
Problema tokia: įjungus lango apipūtimą ant Max režimo, pasipila svilėsio kvapas. Autoservisas pašalino pasekmes - keitė susvilusius pečiuko ventiliatorių, masės laidą, tačiau pačios problemos nerado.
Bėda ta, kad ne visą laiką tas kvapas pilasi. Panašu, kad tik kai šaltas variklis, o lauko temperatūra žema - 0-4 laipsniai pliuso, ir drėgna. Tačiau pučiant dieną, kai šiltesnis oras (nors ir šaltas variklis) - problemos nėra (tarkim, vakar rytas buvo šiltas ir sausas - problemos nekilo, šiandien šalčiau ir drėgna - problema kilo). T.y., ryte sėdi į mašiną, nori nupūsti rasą nuo lango - įjungi Max pūtimo režimą. Minutė kita - ir pasipila svilėsio kvapas. Persigandęs atvarai į servisą, nori pademonstruoti - nėra kvapo.... Problemos nėra, jei Max nejungi, leidi klimai dirbti automatiniu nustatytu režimu (20 laipsnių).
Kitą savaitę dar bandysim teną keisti, bet vilčių mažai turiu.
Tiesa, gal įtakos gali turėti akumuliatoriaus keitimas? Buvo įdėtas šiek tiek galingesnis akumuliatorius (dabar neturiu prie savęs jo duomenų, parašysiu vėliau, jei aktualu), ir po jo keitimo, po mėnesio beveik, atsirado ši problema.
Suprantu, kad bėda sunkiai nustatoma, bet gal kas galit patarti išmanų elektriką Vilniuje ar aplink?

Evka'
Evka' portretas
Offline
Last seen: prieš 4 dienos 16 valandų
Joined: 2020-02-11 10:28

Pas tave problema su papildomu salono pečiaus šildytuvu. Tuoj nebeveiks jis visai ir niekas nebesmirdės. Vesk į google aux heater ar pan ir suprasi, apie ką kalbu.

Jurkis
Jurkis portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 11 mėnesių
Joined: 2016-08-31 08:12

Hm, visai logiška. Paleidžiu pūsti MAX - jei šaltoka lauke - įsijungia šildymas - pradeda svilti. Jei nešalta - šildymas neįsijungia - nesvyla, nors ir pučia.
Ačiū.

Škoda Octavia Hetchback 2016 m., 2.0 l, 110 kw, dyzelinas, DSG.

Evka'
Evka' portretas
Offline
Last seen: prieš 4 dienos 16 valandų
Joined: 2020-02-11 10:28

Žinoma bėda čia, pakeičiau jau kokius 3 pečius senesnėms ;) Eina dabar su nauju kodu, kur tenų kontaktai nenudega. Keisk į naują ir pamirši.