nemalonus nutikimas

12 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
Gedonca
Gedonca portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 1 mėnesis
Joined: 2011-04-04 13:44
nemalonus nutikimas

Sveiki forumieciai, pasibedavosiu stai tokiu nutikimu:
persikeliau gyvent i justiniskes visai neperseniausiai, taigi kaip isaiskejo, ten vyksta pastovus svetimo turto, t.y. automobiliu apgadinimas, ypac, prie salymais esancio namo. Kadangi uzvakar velai gryzau namo (apie 12 val nakties) ir savo kieme neradau kur pastatyti automobili, pastaciau, prie salia esancio namo, du ratus uzkeles ant saligatvio, (nors ten visas didelis parkavimo kiemas yra ant kokiu 6 namu), bet to butent namo gyventojai mano kitaip. Ogi atejas ryte suradau du gilius ibrezimus ant abieju keleivio duru, panasu lyg su vinim specialiai praeita (atseit nevietoj pastatei), , nors nakty ten daug automobiliu lygiai taip pat stovejo ir dar kas bebutu blogiau tas sonas pries menesi buvo perdazytas :(. kaip isaiskejo as ne pirmas, vienam kaimynui ratus supjauste, kitam kura nuleido, vakar maciau ryte eidamas dar viena masina dazais baltais isterliota, nes ten pat pastate. Iskviesta policija (kvieciau del kasko draudimo) sulazdavojo mane, mol taip man ir reikia, tipo ner cia ko taip masina statyt, nors bandziau paaiskint jok tiesiog nakti gryzus nera pasirinkimo, bet jiem px, mazdaug dave suprast jei dar kazka aiskinsi dar ir bauda uz toki statyma israsysim. O sendien ryte eidamas, maciau plyta ant ten stovincios masinos padeta su rasteliu kazkokiu.
Tai vat norejau paklaust gal kas turi gera kamera su naktiniu matymu, ar vaizdo registratoriu su naktiniu matymu, nes kazkaip pakilo noras patykot nakty nedorelio, ir arba mentam priduot su vaizdo medziaga, arba paaiskint gyvenimo tiesas, nors as nelinkes smurtaut, bet kaip apgadina specialiai katik perdazyta sona tai gali ranka ir pakilt , arba gal yra norinciu, bendraminciu patykot.
Gal kas panasia situacija turejo ir dar koki sprendimo buda pasiulys.

branco
branco portretas
Offline
Last seen: prieš 5 metai 7 mėnesiai
Joined: 2011-04-13 10:38

Siulau pajamti 1L degtines ir visi trys (as, tu ir Naujokas) pabudesim, bus geriau negu kamera ir nubaus Naujokas juos vietoje :)


Ex: Škoda Octavia '99 66kW

Alvis
Alvis portretas
Offline
Last seen: prieš 3 dienos 16 valandų
Joined: 2009-10-05 15:57

Branco, po litrą ant galvos reikia imt, kitaip gaila skriaust niekadėją bus, o mintis tai gera.


Ex '06 Škoda Octavia Combi TDi
VAG forever...

branco
branco portretas
Offline
Last seen: prieš 5 metai 7 mėnesiai
Joined: 2011-04-13 10:38

Tai paskui ir ne po litra pajamsim, kai atbegs nuo Naujoko gelbet :)


Ex: Škoda Octavia '99 66kW

Juozax
Juozax portretas
Offline
Last seen: prieš 5 dienos 26 minutės
Joined: 2009-08-27 09:52

Turiu ir aš tokį kiemo nedraugą. Du rėžiai ant durų niekis palyginus su išdaužtu, tiksliau perdurtu aštriu daiktu, galiniu žibintu.
Kaip tik po to įvykio pamačiau, kaip iš greta parkuojamo PASATO kaimynas nešėsi tokią sunkią sovietinių laikų kėdę- su metalinėm keturkampio vamzdžio (gal 30x40) kojomis. Slidu buvo, bet- nieko gi ne tik kad neįrodysi, net neišsiaiškinsi.

Keliems kaimynams susivienijus, keičiantis informacija, gal kas ir pavyktų, betgi kaip sunkiai pagaunami padegėjai- ir tai ne tik "ant Lietuvos".

Gedonca, jei gaudais tuose dioduose/šmoduose pasistatyk kelias neįprastos spalvos, gal neįprastu ritmu mirksinčias, gal "paslėptas" - atseit veikia kažkoks įrašantis aparatas - LEMPUTES.

Gal padės,o gal atvirkščiai, jei tas niekadėjas užklystų ČIA :)

Juozax

Gedonca
Gedonca portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 1 mėnesis
Joined: 2011-04-04 13:44

Paemus po litra ant galvos poto gali niekadeja ir pamiegot. Bet siaip noretusi nufilmuot poto i kaulus geraj duot. Ir perspet kad jei dar pasikartos medziaga bus perduota policijai. Nors po tokiu policininku pasisakymu jog pats esu kaltas kad nevietoj masina pastaciau, abejoju ar perdavimas jiems duotu naudos :-)

nerka
nerka portretas
Offline
Last seen: prieš 6 metai 1 mėnesis
Joined: 2012-04-10 14:30

cia yra svetimo turto sugadinimas, ne jo reikalas kur masina statai, zinoma ne apie tuos atvejus kai prie pat duru ar piktybiskai ant tako..
man buvo atvejis kai irgi apsiprekinau parduotuvej maisto daug , privaziavau kieme , na NER kur pastatyt, pavariau toleliau ant zoles , zinoma kad netrukdytu niekam ( teko pravaziuot saligatvi) palikau nusinesiau, kadangi masina laikoma garaze , tai tik nuneses pirkinius nuejau jos nuvaryt, ir gryztant ( kertant vel ta saligatvi ) is toli pastebejau kazkoks "teisuolis" jau istraukes mobiliaka ar filmuoja ar fotografuoja... tai toks piktas senai nebuvau... mintys aisku jau buvo apie "pasnekesi" , gerai kad dar is kazkur salto proto atsirado neduot vidury dienos kai aplink daug zmoniu i snuki :)

RS
RS portretas
Offline
Last seen: prieš 3 metai 8 mėnesiai
Joined: 2009-08-28 13:41

Pasakyk tikslų adresą.

Gedonca
Gedonca portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 1 mėnesis
Joined: 2011-04-04 13:44

Taikos 129 jei cia pas mane klausei :-)

CoooD
CoooD portretas
Offline
Last seen: prieš 3 metai 1 savaitė
Joined: 2013-02-23 12:43

Na pasakysiu atvirai, kad kai kurie masinas tai jau tikrai statosi negalvodami kaip statosi. As nepateisinu tu kurie gadina svetima turta, bet pvz. oro nuleidimas is padangu (nesupjaustant ju), arba kad ir plytos ar akmens uzdejimas ant kapoto su rasteliu (bet po ta plyta butinai reik padeti skudureli, kad tik nesubraizyt dazu), tai manau tikrai veikia. Gal tie statytojai kurie masinas meto bet kaip, kita karta pagalvos ir apie kitus, nes pvz. mane paima siutas kai as ryte skubu i darba ir atsisedes i masina suprantu, kad per kazkoki pusgalvi negaliu isvaziuoti is kiemo, nes tiesiog jo masina pastatyta taip, kad as turiu siukioti vaira ivairiausiais kampais ir vazineti milimetrais pirmyn-atgal, kad pastatyti savo masina reikiamu kampu, o kartais to kampo net neimanoma pagauti. Gerai, kai pas mane Yeti, tai dar, dar isvaziuoju, o jei pas kaimyna koks Ford Mondeo. Tai tas varksas uzspaudes signala puse kiemo prizadina ;)

Media centrai: http://www.hdmedia.lt

Gedonca
Gedonca portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 1 mėnesis
Joined: 2011-04-04 13:44

Pilnai su tavim sutinku. Bet pravaziuot tikrai niekam netrukde bet kaip bebutu gaila vistiek apgadino masiniuka :-(

CoooD
CoooD portretas
Offline
Last seen: prieš 3 metai 1 savaitė
Joined: 2013-02-23 12:43

Jo, Gedonca, masinos apgadinimas, tai jau tikrai labai blogas poelgis. Didele uzuojauta tau. O ta potologiska masinu gadintoja manau tik pagavus ir gerai atlupus nuo tokiu uzsiemimu atpratinsite. Paprastas pokalbis manau, kad nepades.

Media centrai: http://www.hdmedia.lt