Jūsų nuomonė apie šį Octavia skelbimą

10 posts / 0 new
Paskutinis įrašas
rauldoma
rauldoma portretas
Offline
Last seen: prieš 14 metų 5 mėnesiai
Joined: 2009-11-18 13:57
Jūsų nuomonė apie šį Octavia skelbimą

Sveiki,

mastau apie Octavia pirkima. Kauno turguje uzmaciau viena (vieninteli) varianta, kuris yra patalpintas ir autopliuse:

http://auto.plius.lt/skelbimas/autoplius/lengvieji-automobiliai/skoda-octavia/id-573722

Is pirmo zvligsnio masina labai gerai islaikyta, kebulas praktiskai idealiam stovyje, salonas taip pat. Uzkurus masina variklis dirba tvarkingai. Vis delto.. neramina tai, kad masina nepraejusi technines apziuros, o pardavejas, kuris turguje dar kokias 5 savo masinas prastumineja, yra nelabai linkes vazinetis kartu ir gaisti laiko visokioms TA apziuroms plius as buciau linkes dar ir diagnostika pasidaryt, o tai pareikalautu dar papildomai pardavejo laiko.

Ka noreciau suzinoti is jusu, tai mintis del kainos bei komplektacijos uz tokia kaina. Mano brolis savo laiku uz 17k buvo pirkes octavia 98m, kurioje buvo ir sildomos sedynes ir porankis ir dar kaikurie "pribumbasai". Sioje octavijoje to truksta, o kaina panasi.

Dekoju uz mintis is anksto.

Tucis
Tucis portretas
Offline
Last seen: prieš 8 metai 11 mėnesių
Joined: 2009-08-04 01:56

visu pirma vezhk pas dyzelistus, kad padarytu diagnostika ir visaip kitaip patikrintu, poto vaziuok vazhiuokle tikrint. 110k km rida bus 99% atsukta, niekas uzhsenyje neperka dyzeliu jei mazhai vazhiuoja, nes ir mashina brangesne ir eksplotacija brangesne... Jeigu sheimininkas nenori vezhti mashinos pas dyzelistus bek nuo jos kuo toliau ir neatsisuk, nes dbr zhmones kai mashinu prekyba yra sustojusi tikrai sutiktu nuvazhiuoti jum abiem palankiu metu pas dyzelista ir patikrinti, o visa tai kad 5kias mashina pardavineja 8sunumis rupinasi savaitgaliais i kaima vazhiuoja ir i bazhnychia pasimelsti eina skamba grazhiomis PASAKOMIS.

Pay tha cost to be da BOSS!!

Hani
Hani portretas
Offline
Last seen: prieš 9 metai 3 mėnesiai
Joined: 2009-07-23 03:40

Sutinku su Tucio nuomone, pardavėjams negeriausi laikai ir jei atsikalbinėja dėl vežimo patikrint, tai greičiausiai kažkas negerai. O jeigu dyzeliui kažkas negerai, tai gali kainuoti. Na atsikalbinėjimą dar galima suprast jei mašina ant tralo...

Be to man tokį įtarimą sukelia iškart tokia nuvalyta sutvarkyta, sunku parduoti :)

Siūlyčiau nulėkt į Marijampolę, ten vasarą mačiau ne vieną Octavią, iš pirmo žvilgnio kainos kažkiek mažesnės ir bent jau subjektyviai mažiau "paruoštų".

Gintaras
Gintaras portretas
Offline
Last seen: prieš 8 metai 3 mėnesiai
Joined: 2009-09-14 13:54

na jo, del ridos abejones dideles labai :)

o tu nenori pasitaupyti naujesniai octavijai :) luktelk siek tiek, po nauju metu kainos dar nukris ir turesi naujesni arkliuka :) pvz 2005 metuku :)

Vienas patarimas visiems, jokiu budu nepirkite masinos pries naujus metus :) o jei jau nupirkote, jokiais budais neziurekite i skelbimus po nauju metu $)

2007 Škoda Octavia (BLACK),1.4MPI, Ambiente, VILNIUS

Alvis
Alvis portretas
Offline
Last seen: prieš 1 metai 2 mėnesiai
Joined: 2009-10-05 15:57

Na tai bent jau diagnostiką pasidaryt reiktų draugą su laptopu nusivežus, o daugiau nei tu įlysi į variklį nei ką. Tokios kompresijos tikrai nieks neduos matuot, dūmą kokį pučia iš duslintuvo pamatysi ir viskas. Kėbulą apžiūrėt ar durelių tarpai vienodi, lempos ne kitaiskos sukištos. Viskas sėkmės reikalas, pasiseks tau arba servizams jei nusipirksi, vienas iš dviejų....


Ex '06 Škoda Octavia Combi TDi
VAG forever...

Tucis
Tucis portretas
Offline
Last seen: prieš 8 metai 11 mėnesių
Joined: 2009-08-04 01:56

nuvezhk pas dyzelistui pilnai diagnostikai, jei plautas variklis zhiurek ar ivores orginalios, ar vazhtai orginalus, ar visi varhtu dangtukai yra...

Pay tha cost to be da BOSS!!

Giedrius
Giedrius portretas
Offline
Last seen: prieš 10 metų 2 mėnesiai
Joined: 2009-11-04 19:11

Mano nuomone neverta tokiu pinigu, geriau prideciau kelis tukstantelius kad sitokia paimt http://www.autogidas.lt/skelbimai/skoda-octavia-hecbekas-2004-0118853835.html

Fabia I > Fabia combi I > Octavia II > Fabia combi I > Octavia combi I > ???

TDI_ns
TDI_ns portretas
Offline
Last seen: prieš 12 metų 6 mėnesiai
Joined: 2009-10-29 23:04

Itartina auto. Spidas atsuktas. Apie servizo knyga nė pišš...

csilena
csilena portretas
Offline
Last seen: prieš 13 metų 10 mėnesių
Joined: 2009-10-07 13:35

mano auto toks pat, tik sidabrine ir mokejau 13 tks. cia kazkaip kaina uzlenkta. rida 165000 buvo. taigi sio auto 100% atsukatas.

rauldoma
rauldoma portretas
Offline
Last seen: prieš 14 metų 5 mėnesiai
Joined: 2009-11-18 13:57

Dekui visiems uz mintis ir nuomones!

Buvau su tevu ta pacia diena ir iki Marijampoles nulekes, bet radom tik pora benzininiu octaviju, gerokai prasciau atrodziusiu nei sita dyzeline.

Del serviso knygeles tai itarimai iskart kilo, nes pasak pardavejo, savininku buvo tik vienas ir netikiu, kad tas vienas buvo toks maušas, kad pradangintu ja..

Atidarius kapota, tai panasu jog variklis buvo plautas, nes net pas mane namie daugiau dulkiu buna negu ant variklio, bet kiek teko daugiau masinu apziuret, tai visur beveik tas pats daroma tiek su varikliu, tiek su salonu.. :)